March 2, 2024

Фестивалот на дуети ,,Константин и Елена” во Могила

На 4-ти август 2022 (четврток) ќе се одржи деветтото издание на
Фестивалот на дуети ,,Константин и Елена”.
На фестивалот кој го негува македонскиот фолклор ќе настапуваат естрадни уметници од домашната сцена.
Почеток: 20:30h
Место: Летна сцена при ОУ ,,Гоце Делчев”- Могила.


1012