Интернационален детски театарски фестивал „Битолино“

11то издание на ИДТФ „Битолино“ започнува од 03.08. и ќе трае до 07.08.2022.

Фестивалот ќе се одржува во дворот на Офицерски, под отворено небо, каде ќе можете да ги следите најдобрите претстави од Европа.

ВЛЕЗОТ ЗА СИТЕ ПРЕТСТАВИ Е СЛОБОДЕН!!!


1039