December 3, 2022

РИБЉА ЧОРБА ВО БИТОЛА


Сите љубители на рок звукот можат да очекуваат неверојатен музички спектакл од омилената рок група од сите генерации, Рибља Чорба. Тие се подготвени и звучат одлично.

Петок, 19 август 2022, 21:00 часот

Ракометно Игралиште Битола

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *