December 3, 2022

СЕ ОДЛАГА КОНЦЕРТОТ НА РИБЉА ЧОРБА ВО БИТОЛА

Поради проблеми со авионскиот лет се одлага концертот на Рибља Чорба. Концертот се одлага за 20.08.2022(Сабота).

Сите љубители на рок звукот можат да очекуваат неверојатен музички спектакл од омилената рок група од сите генерации, Рибља Чорба. Тие се подготвени и звучат одлично.

Сабота, 20 август 2022, 21:00 часот

Ракометно Игралиште Битола

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *