May 29, 2023

Датум 04.09.2022
Почеток 08:00
Патека Плоштад Магнолија, Битола
Организатор Здружение на луѓе кои имаат желба за трчање ТРЧАЈ БЕ Битола

ТРЧАЈ БЕ број 4 ќе и се случи на Битола на 4 септември 2022


1005