December 3, 2022

Концерт на група Меморија во Битола на 3-ти септември(сабота)

Поради најавеното невреме во Битола за среда, концертот на Меморија се презакажува за САБОТА 3 ти септември.Билетите остануваат по иста цена од 250 денари се до петок😀Трчачите што ќе бидат дојдени за трката во Битола, ете им сега шанса за незаборавна журка😀Цената на билетите е симболична од 250 денари, онлајн на www.kupikartizase.com и на продажните места во Битола: Brothers тобако, Бела роза 2 и ЈК травел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *