December 3, 2022

ЈП „Комуналец“ го дотера плоштадот по Белата ноќ

После повеќето настани поврзани со Битолското културно лето,посебно со настанот Бела ноќ екипите на ЈП Комуналец покрај редовните активности во два наврати извршија миење на познатата улица Широк Сокак и плоштадот Гоце Делчев каде се изведуваат најголем број на настани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *