December 5, 2022

3000 ДЕНАРИ И УЧИЛИШЕН ПРИБОР ЗА СЕКОЕ ПРВАЧЕ ВО ОПШТИНА МОГИЛА

Градоначалникот Саботкобски им посака среќен почеток на првачињата и додели ваучер од 3000 денари и училишен прибор за секое прваче, им посака добредојде во светот на знаењето, умешноста, другарството и одговорноста.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *