December 5, 2022

Меморија ќе остане меморирана во Битола

Македонската рок група Меморија, после едно одлагање поради временски непогодии одржа на ракометното иггралиште во Битола вонвременски концерт. На задоволство на многубројната публика, ВИС Меморија покажа дека се легендарен бенд кој можи да понуди професионален настап.

Атмостферата на концертото цело време беше зовриена како резултат одличното озвучување, бината беше според сите стандарди за професионален настап, а бендот покрај своите традиционални нумери, на битолчани им понуди и други незаборавни хитови, а содржината ја збогатија со нивните гости.

Сума сумарум одличен концерт, кој се надеваме дека ќе се понови.

Фото Сашо Ставрев

Со овој концерт за затвори БИТ ФЕСТ 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *