December 6, 2023

Можност да играте во серијата „Ататурк’ во копродукција со Disney

Неповторлива можност да играте во серија во која играат и вашите ТВ идоли!
Во периодот од 10 октомври до 5 ноември во Битола, Ресен и околината ќе се снима ТВ серијал – „Ататурк“ во копродукција со Disney + каналот. Ни требаат поголем број на статисти од сите возрасти. Несекојдневна шанса да „ве има на филм“, да пробате облека што се носела на крајот на 19 век, да ја почувствувате магијата “зад камерите“ и секако да заработите некој денар.
Аудициите ќе се оддржуваат од 10 до 18 часот и тоа:

  • на 09.09 во Прилеп во Центарот за култура „Марко Цепенков“
  • на 10.09 во Ресен во КУД „Кардеслик“ позади Домот на културата
  • на 11.09 во Битола во Центарот за култура

Аудицијата ќе се состои само од фотографирање и не се потребни никакви подготовки.


1018