December 5, 2022

Пријава за огревно дрво без соодветна документација

Денеска( 07.09.2022) на регионален пат Р1309 во Демир Хисар при контрола на товарно моторно возило марка “ивеко” го управувано од Н.Н. (53) с. Белче, од Демир Хисар натоварено со огревно дрво во количина од 4.20 м3 без соодветна документација. Дрвата и возилото се одземени и предадени на шумска полиција. Против лицето ќе следува соодветна пријава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *