December 5, 2022

Никола Зацески со нова песна „Ни вино ни солзи“

Нашиот пријател, музичарот и вокалист Никола Зацески, на пријатно изненадување на неговата публика и пред јавноста на Охрид фест се претстави со својата нова композиција „Ни вино ни солзи“. Станува збор за една прекрасна балада, во што ќе се уверите од како ќе ја чуете.

Уживајте:

Му посакуваме успех на Никола со новата композиција, а Вие ќе можете често да ја слушате и на нашето интернет радио РадиоБТ(www.radiobt.pelanet.mk).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *