December 3, 2022

Дали е ова најмалиот коњ Пони во светот ?

Германката Карола деновиве на светот му го претстави своето коњче од расата Шетландски Пони кој веднаш ги украде и стопи срцата на могумина. Но за да биде регистриран во Гинисовата Книга на рекорди, треба да има 4 години и одредена специфична тежина.


Веста што ја пренесуваме ја објави INSIDE EDITION, телевизиско шоу со дневни изданија во Центарот за емитување на CBS во Њујорк, а го произведува и дистрибуција CBS Television Distribution. Видете и слушнете повеќе на https://www.youtube.com/watch?v=O8psWDJ03YI

Inside Edition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *