April 16, 2024

Задоволството има ново име Ве Beauty by Aleksandra

Козметички салон кој за многу кратко време ги освои сите симпатии и љубители на убаво средената и негувана кожа. Салонот нуди разни тертмани за лице, користејќи ја добропозната и висококвалитетна германска козметика на Јансен.

Тука се и третманите на тело, разни пакети за антицелулитни масажи, рачни дренажи, но и релакс масажи за целосно опуштање на вашите сетила. Овој салон нуди многу квалитетна услуга по пристојни цени, пријатно, топло место кое ќе ве натера повторно и повторно да го посетувате!

Be Beauty By Aleksandra
Beauty, cosmetic & personal care

Адреса : ул. ‘2-ри Август’ бр.4, 7000 Битола

Tel: 076 826 827 ; 047 521 824
Резервирај: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0KRJwLP7gptiJMJEQnlWXvHwRk-i5YWqOvgdC


1020