ЈП Плачковица-Карбинци: Известување

Известување !

Поради поголем дефект на пумпите кај бунарот во с.Таринци до завршување на санацијата прекин ќе има на водоснабдувањето.

Екипите на водовод и канализација се на терен уште во утринските часпви и работат на санација на дефектот.

Редовно водоснабдување ќе се обезбеди во текот на денот.

Ви благодариме на разбирањето!


1044