December 3, 2022

Интензивно одржување и уредување на фудбалскиот стадион ,,Димче Могилчето”

Во пресрет на одржувањето на првиот меѓународен фудбалски ,,Еден На Еден Могила куп”, со поддршка на Општина Могила, изминатиот период комуналното претпријатие на ЈКП Пела Хигиена – Могила во соработка со ЈП Комуналец – Битола имаа низа на активности се со цел одржување на фудбалскиот стадион во најдобро светло од неговата изградба.

Драганчо Саботковски – градоначалник на општина Могила

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *