Еди Рама објави фотографија од средбата со лидерите на албанските партии од Македонија

Албанскиот премиер, Еди Рама на социјалната мрежа на Фејсбук објави фотографија од средбата со лидерите на албанските партии во Македонија.

Рама меѓудругото им ја честиташе новата година на сите Албанци каде и да се наоѓаат.


1019