April 17, 2024

ЈП Пазари поставува современа дигитална вага

Известување од ЈП „Пазари“ дека на ден 28.03.2023г. (Вторник) Сточен Пазар-Битола, ќе работи, но нема да биде во функција старата вага, поради поставување на нова современа дигитална вага.


1035