October 1, 2023

Пронајдени малолетници во угостителски објект во Битола

При акциска контрола на криминалистичката полиција и полициската станица од општа надлежност на СВР Битола во угостителски објекти во Битола на (29.04.) во времето од 00.00 до 04.00 часот во Битола во кафе бар на ул’Фуштани” во Битола затекнати се 5 малолетни деца и истите со потврда се предадени на родителите .По документирање на настанот ќе следуваат соодветни поднесоци.


1119