April 22, 2024

Фотогалерија: Струшката Литија со моштите на „Свети Георгиј Победоносец“ продефилира по улиците на Струга

Струшката Литија со моштите на „Свети Георгиј Победоносец“ продефилира по улиците на Струга


1078