Разговор со градоначалникот Жарко Ристески за фестивалот SAMOKOV XTREME

На 3 и 4 јуни 2023г во Самоков и Белица (Општина Македонски брод) во организација на Општина Македонски брод и здруженијата: Форум за Авангардна Креативност, Вело Че и САМОКОВ ЕКСТРЕМ, втор пат ќе се одржи фестивалот на отворено SAMOKOV XTREME, каде што организаторите очекуваат да земат учество повеќе од 500 спортисти и љубители на природата.

По тој повод разговаравме со градоначалникот на Општина Македонски Брод, господинот Жарко Ристески, кој во видео интервјуто за нашиот портал pelanet.mk, поопширно зборуваше за фестивалот, но и за активностите и можностите на општината.

Гледајте, уживајте и обавезно Ве очекуваме на

Адреналинскиот фестивал ‘SAMOKOV XTREME’ на 3 и 4 јуни 2023 година

на територија на Општина Македонски Брод!


2811