September 28, 2023

Почитувани фанови,

Култниот бенд АРЕА со UNPLUGGED концерт во Битола!!!

За прв пат, во Центарот на култура во Битола, на 07 Октомври 2023 година, АРЕА ќе настапат со UNPLUGGED концерт.

Побрзајте,влезниците се пуштени во предпродажба по промотивна цена од 500 денари на https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx…

и билетарата на центарот за култура во Битола.

Организатор: Fresh Union


1080