ОПШТИНА НОВАЦИ ОБЕЗБЕДИ ТАБЛЕТИ ЗА ЧЕТВРТООДДЕЛЕНЦИТЕ

На иницијатива на градоначалникот Стевче Стевановски и Советот на Општина Новаци, како и изминатите две години, и оваа учебна година набавени се 21 таблет за децата од четврто одделение при ЦОУ „Славко Лумбарковски“ со цел непречено следење на наставата по новата програма концепција за основно образование.


1135