April 16, 2024

Прекинато водоснабдување од “Бадо” до “ШИК”

Известување од ЈКП Водовод Битола

Во текот на денешниот ден 30.11.2023 (четврток), поради дефект на водоводната мрежа, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улица “Партизанка”,
потегот од “Бадо” до “ШИК” – ул. “31”, ул. “32”, ул .”Трајан Белев Гоце” и ул. “14”.
Прекинот ќе трае до санирање на дефектот.


1157