March 2, 2024

Коњановски: Работиме на санирање на дефектот – вода ќе има во најскоро време

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски:

Заедно со директорот на ЈКП ВОДОВОД и екипите сум нa големиот дефект кој се случи во текот на денешниот ден. Стручните екипи на ЈКП ВОДОВОД речиси 10 часа неуморно работат на отстранување на дефектот кој беше предизвикан од приватна компанија која извршуваше градежни активност на ул. Стив Наумов. Останувам на терен до конечно санирање на дефектот.


1192