March 2, 2024

Мега фото галерија: Успешна 2023 година за КБК ЕНЕРЏИ – Битола

2023 година за битолскиот клуб КБК ЕЕНЕРЏИ кој работи под раководство на Александар Димовски Димса е повеќе од успешна. Клубот зеде учество и се натпреваруваше на едно државно првенство и седум меѓународни турнири и тоа
– Евроски куп Белград 

– Европски куп Сараево 

– Светски куп Будимпешта

– Европско првенство за јуниори и кадети Истанбул 

– Балкански куп Тешањ 

– Бугарија опен Козлодуј 

– Балкан бест фајтерс Јагодина каде за крај ни донесе три сребра.

Нека се множат успесите и медалите, Битола е горда кога има некој шампионски да ја преставува низ државата и светот.


1312