April 17, 2024

Гордана Силјановска утре ќе ја посети Битола

“Ако не се почитувате себеси никој нема да ве почитува”

“Власта, понизна кон странските политичари и арогантна кон граѓаните, ни ја уби самопочитта, а без неа не заслужуваме почит”

” Состојбата во која се наоѓа земјава бара од нас да не седиме како во ложа и да коментираме, туку да сториме нешто. Еден ден со право ќе не прашаат каде бевте и што правевте со државата која вашите татковци и дедовци ви ја дадоа”

Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова


1096