April 17, 2024

Пролетен саем на книгата во КИЦ Битола

Да ја пречекаме пролетта со нова книга.

На „Пролетниот саем на книгата“ седум респектабилни издавачи со неколку илјади наслови ќе се обидат да ја поттикнат, Вашата читателска љубопитност.

Саемот ќе се одржи во Офицерски дом – Плато, од 21 до 27 Март 2024 година, од 10.00-17.00 ч.


1130