Наградна игра за 2 вленици во кино ‘Манаки’

ПелаНет портал во соработка со кино ‘Манаки’ доделува 2 влезници за комичната авантура за деца и возрасни “КУНГ-ФУ ПАНДА 4”. Наградната игра се одвива на фб профилот на ПелаНет.

°”ˆ˜¨ ДНЕВНА ПРОГРАМА ¨˜ˆ”°
🔹 23.03.2024, сабота🔹
18:00
„Кунг-фу панда 4“ – Режија: Мајк Мичел, Стефани Стајн
20:00
„Јорговани“ – Режија: Синиша Цветиќ


1053