April 17, 2024

За годишнината на Општината промовирана ‘Песна за Новаци’

За прв пат од постоењето на Општина Новаци, а по повод 28 години успешно функционирање како локална самоуправа, на годишнината на Оштината се промовира песна која специјално е компонирана за Општина Новаци. Музиката е на Злате Ангеловски, текстот на Валентин Соклевски, аранжман направи Горан Кукиќ и е во изведба на Горан и Ленче Кукиќ.


1068