Фотогалерија: ВМРО-ДПМНЕ – Се поголема и посилна е поддршката на граѓаните

Се поголема и посилна е поддршката на граѓаните

ПРОМЕНИТЕ и ГОРДА МАКЕДОНИЈА се

нивна ПОБЕДА на 8 мај

#МакедонијаПовторноТвоја

#МакедонијаПовторноГорда

УЖ ВМРО ДПМНЕ Битола


1159