‘‘To Shine‘‘ – ново средство за избелување на Вашите заби

“Твој смех, буди сећање

Твој смех, заслепљује ме”… Ван Гог “Твој смех” 1984

Замисли како би делувал твојот осмев со пушачки заби… Страшно

А замисли блескав сјај на твоите заби со кој оставаш впечаток. Комотно можеш во некои услови да послужиш како средство за сигнализација во денови со сонце.

Доста шала, да се уозбилам.

Правот за белеење на заби ‘‘To Shine‘‘ на производителот ‘‘Health&Care‘‘ навистина ми става до знаење дека речиси моментално избелување на забите е можно. Пробано, искусено и презадоволно. Како долгогодишни пушачи можат да ги исчистат плаковите, жолтилото а при тоа и да добијат целосна орална хигиена со само еден препарат ‘‘To Shine‘‘ на ‘‘Health&Care‘‘.

Во симпатична ретро амбалажа со некоја цена за која не се прашува дали него кога ќе стигне ‘‘To Shine‘‘ ги задоволува сите ваши потреби за дневна орална хигиена а при тоа не ја оштетува обвивката на забите како другите препарати.

Доаѓа во амбалажа од 250 грама по промотивна цена за месец јуни од 400 денари со темпо на користење 2 до 3 пати неделно ќе ви трае 2 ипол месеца.

На природна база со идеални избалансирани состојки ги чисти Вашите заби, ја одржува хигиената во устата и делува превентивно и антибактеријско во случај на Кандида.

Пробајте… и смејте се без страв… а и пушете колку сакате

Информации и порачки на: 079 388 702 и 070 472 533


1158