December 3, 2022

Прекинат мечот помеѓу КК Гостивар и КК Пелистер


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/pelanet/public_html/wp-content/themes/covernews/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 43

Кошаркарскиот натпревар помеѓу КК Гостивар и КК Пелистер после настанат инцидент е прекинат во последанта четвртина при водство на домаќинот КК Гостивар (65-62).

Се надеваме дека вакви сцени нема да се повторат на нашите терени, затоа што тоа не доликува на спортските настани каде треба да доминира фер игра и да победи подобриот, без никакви инциденти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *