May 19, 2024

“SAMOKOV XTREME” започна на голема врата!

Манифестацијата на адреналинот, по повеќедневната најава започна денес. Самоков ги отвори вратите за сите учесници кои ги има во голем број како што беше очекувано. Сите заинтересирани уредно се пријавија, потпишаа изјави и ги подигнаа стартните пакети, па започнаа со ревијално возење и запознавање со патеките.

Самоков заживува и се доживува, за Самоков се зборува, Самоков се променува!


1042