December 3, 2022

Панел дискусија на тема „Македонски Евроинтеграции – состојба и перспективи“


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/pelanet/public_html/wp-content/themes/covernews/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 43

Панел дискусија на тема „Македонски Евроинтеграции – состојба и перспективи“

Учесници :

Александар Николовски – потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ

Викторија Трајков – стратешки советник за меѓународна политика на претседателот Христијан Мицкоски

Стефан Андоновски – меѓународен секретар на ВМРО-ДПМНЕ

Модератор : Никола Блајбершник – претседател на Комисија за меѓународна соработка и евроинтеграции при ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола

Организатор : Комисија за меѓународна соработка и евроинтеграции при ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола

Настанот се одржа на 04.06.2022 година со почеток во 12 часот во Палатата на културата – Офицерски дом Битола

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *