May 19, 2024

Хуманитарен концерт “Детска Насмевка за овој Свет”

Хуманитарниот концерт “Детска Насмевка за овој Свет” ќе се одржи во амфитеатарот во спомен куќата на Тоше Проески во Крушево. Настанот е во организација на Play Without Boundaries, а ќе се одржи во Спомен Куќата „ТОДОР ПРОЕСКИ – TODOR PROESKI Memorial“.

Придружете ни се во прославувањето на животот и делото на Тоше Проески на 29ти Јуни (Среда) 2022, доживувајќи го повторно познатото “Ѕвездено небо” на Тоше.


1023