May 19, 2024

Девојката се заљубила во 33 години постар маж и се вселила во замок

Во Велика Британија, 23-годишна девојка се заљубила во маж 33 години постар од неа и се преселила од скромен стан во замок со 11 спални. Ова го пренесува Daily Mirror.

Алана Лук откри дека го запознала Џеф Вин (56), откако го проширила опсегот на возраст на апликација за запознавање. Таа го постави филтерот да покажува мажи на возраст од 25 до 60 години. Лука објасни дека и е доста од незрели врсници и дека сака врска со возрасен и одговорен маж. Буквално еден ден по промената на поставките, таа отиде на состанок со Вин.

По втората средба, новите познанства повеќе не се разделуваа.

„Веднаш најдовме заеднички јазик, а следната недела откако се запознавме, отидов во неговиот замок. Не ни забележав дека Џеф е постар. Тој зготви прекрасна чорба од лова, а ние испивме шише шампањ “, се присети девојката.

Романот се развиваше брзо, а наскоро се собраа љубовниците. Лук почна да живее во замокот на Вин во друштво на неговите деца – 23-годишна ќерка и 21-годишен син. Девојчето призна дека потомството на избраната ја доживува како друг ловец за парите на нивниот татко, но тоа, како што уверува, не е така.

„Барав некој кој ќе биде убав и надвор и внатре. Сето тоа го најдов во Алан и веднаш знаев дека тоа е повеќе од само фрлање“, рече Вин.

Тој додаде дека недобронамерниците поради разликата во годините едноставно му љубоморат.

Претходно беше објавено дека девојката го оставила своето момче поради врска со маж 31 година постар од неа, се соочила со недоразбирање и критики од другите, но никогаш не зажалила за својата одлука. „На момците на моја возраст им недостасуваше емоционална зрелост, финансии и желба да инвестираат во развојот на односите“, призна таа.


1034