Протест „НЕ ЗА ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ, НЕ ЗА УЛТИМАТУМ!“ ВО 19:00 ЧАСОТ НА МАГНОЛИЈА!

НЕ ЗА ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ, НЕ ЗА УЛТИМАТУМ!
ПРОТЕСТ ВО ЗНАК НА ПОДДРШКА НА ПРОТЕСТОТ ПРЕД ВЛАДА ОД СТРАНА НА БИТОЛЧАНИ КОИ НЕ СЕ ВО МОЖНОСТ ДА ПАТУВААТ ДО СКОПЈЕ А САКААТ ДА ГО ИЗРАЗАТ СВОЕТО НЕЗАДОВОЛСТВО .
ПРОТЕСТОТ Е ОД МИРЕН КАРАКТЕР И СЕ ОГРАДУВАМЕ ОД СТАРТ ОД БИЛО КАКВИ ДЕВИЈАНТНИ ПОЈАВИ НА УЧЕСНИЦИТЕ !

СЕ ГЛЕДАМЕ СИТЕ ВО 19:00 ЧАСОТ НА МАГНОЛИЈА!

МАКЕДОНИЈА НЕ Е НА ПРОДАЖБА!!!

БИТОЛЧАНИ МАСОВНО ИЗЛЕЗЕТЕ!


1019