December 5, 2022

Санација на мостот на реката Драгор кај улица ‘Индустриска’

Известување од Општина Битола :

Поради санација на оштетување на коловозот на мостот на река Драгор на улица „Индустриска“ (кај базата на ГП Гранит), во следните три дена, општина Битола во соработка со КЈП Нискоградба, ќе реализира работни активности во овој дел на градот, а сообраќајот ќе се одвива согласно поставената сообраќајна сигнализација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *