October 2, 2022

Битола со еден министер помалку

Горан Милевски, министерот за локална самоуправа, ќе поднесе оставка од фукцијата.

Милевски за ТВ24 потврди дека се повлекува од оваа функција, но не и од позицијата лидер на ЛДП.

Тој вели дека партијата останува дел од владејачката коалиција.

Leave a Reply

Your email address will not be published.