June 6, 2023

Во ДУИ крш и лом, Груби го удри гром.

Али Ахмети многу вети, и сега го удираат
“ пријатели “ клети.

Груби сака да слета, а Меџити му вика дека ќе одлета.

Сите во расправија брчат, а шамарите тек ќе фрчат.

Груби трча да спаси глава, а зад него се вјасила лава.

Луѓе каков е овој бој, ќе си отиде ли цел лој!

Леон Стефановски

Ставовите искажани во рубриката „Личен став“ се лични ставови на авторите и не се автоматски и ставови на редакцијата на pelanet.mk. Редакцијата на pelanet.mk се оградува од ставовите во објавените текстови, а одговорноста за изнесеното во нив е исклучиво на авторот.


1004