Дебата меѓу македонските и бугарските пратеници во Стразбур

Мешовитиот парламентарен комитет меѓу Македонија и ЕУ денеска имаше состанок. ТВ Сител во своите информативни издание пренесе дел од дискусијата наметната од бугарските европратеници. Пренесено од ТВ СИТЕЛ, на која припаѓаат сите авторски права .

• WEB: http://sitel.com.mk/ • FB: https://smarturl.it/sitelFB • IG: https://smarturl.it/SitelInstagram • Tw: https://smarturl.it/SitelTwitter © & ℗ Sitel Televizija All Rights Reserved

1023