May 19, 2024

Фото вест: Професорката Ачковска – Честит 13 Ноември ден на ослободувањето на Скопје

Честит 13 Ноември ден на ослободувањето на Скопје. Ги споменавме загинатите. Им оддадовме почит. Вечна слава!, напиша професорката Ачковска на својот профил и објави фотографии од одбележувањето кои ние Ви ги пренесуваме


1021