March 2, 2024

Во јапонски цртан филм пред 10 години е предвидена победата над Германија со 2:1 (видео)

Сензација е победата на Јапонија над Германија со 2:1 на Светското првенство во Катар. По мечот еуфоријата не стивнува, а на социјалните мрежи се појави јапонски цртан филм од пред десеттина години во кој е опишан настапот на Јапонија на СП во фудбал и како „самураите“ ја победуваат Германија со 2:1.


1024