Хуманитарен настан со промоција на книги на авторката Јасмина Јошевска

На 4.12.2022 година Јасмина Јошевска Ве поканува на еден несекојдневен хуманитарен настан во Домот на Армијата во Скопје со почеток во 13ч. Со промоција на нејзини 7 книги од кои две најнови и настап на виртуозни изведувачи како мини концерт создаваат виатинско оавежување за публиката и едно поинакво претставување на спојот пишан збор и музика. Да помогнеме некому. Да се обидеме една насмевка да се долови бар на кратко.


1154