May 20, 2024

ЈКП „Водовод“ Битола известува дека во текот на утрешниот ден 28.12.2022 година ( среда ) неколку улици ќе имаат прекин на водоснабдуваето од 8.30 часот. Причината е дефект на ЖЛЦ Ф-350 мм во населба БЛР. Со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улиците :

-ул. Трајче Стевановски,

-ул. Рудо

-ул.Милан Петревски

-ул. Ристо Кавалиновски

-ул. Боривое Радосављевиќ,

ул. Павел Шатев,

-ул.Кочо Чолаков,

-ул.Јонче Мурџевски и

-трафостаница Орбис


1095