April 22, 2024

Настан за претставување на трендовите на македонската берза и можностите за инвестирање

Повелете на 2-ри настан од Серијата Можности за инвестиции во Македонија наменет за претставување на Берзата од Македонија пред Македонците и Поддржувачите на Македонија низ целиот свет.
Во организација на Обединета Македонска Дијаспора и КАПИТАЛ (Capital Asset Management), со цел да ги претстави трендовите на македонската берза и можностите за инвестирање достапни во Македонија.
Линк за регистрација: https://bit.ly/InvestmentOpportunitiesinMacedonia

АГЕНДА
18:00 Поздравни зборови од УМД и Капитал
18:15 Презентација на управување со капитални средства
18:25 Презентација на берзанските трендови
18:40 Презентација на инвестициски опции достапна во Македонија
19:10 Сесија за прашања и одговори во соби за бегство


1043