December 7, 2023

Општина Карбинци ќе упати финансиска помош за настраданите во земјотресот во Турција

Градоначалникот на Општина Карбинци, Виктор Паунов на неговиот Фејсбук профил напиша дека Општина Карбинци ќе донира 100 000 денари за настраданите од катастрофалниот земјотрес во Турција


1019