May 19, 2024

ЈКП Водовод известува за прекин на водоснабдувањето на ул. Елпида Караманди

Денеска 01.03.2023 (среда), со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул. “Елпида Караманди” и “Широк Сокак” од (Камен Мост до хотел Епинал). Екипите на ЈКП Водовод ќе работат на оваа делница, поради дефект на водоводната мрежа О.З.Ф-100 , на ул.Елпида Караманди
Прекинот ќе трае до санирање на дефектот.


1096