March 1, 2024

Уметникот е најповикан да ја изнесе на светлина сета женска убавина, храброст , милост и саможртва…
8 Март е симбол на денот кога жените застанаа рамо до рамо со мажите да се борат за подобар заеднички свет…
ЈОУ Културен и информативен центар Битола и Друштвото на Ликовни Уметници Битола Ве покануваат на отворање на изложба по повод интернационалниот ден на жената 8 Март.

Среда 8 Март , Кристална сала – Офицерски дом – КИЦ Битола ,19.00 ч.


1155